LEASE JE WEBSITE

De eerste stap om online succesvol te zijn is potentiële klanten op je website te krijgen. Een belangrijk onderdeel daarbij is dat de website doordacht en gebruikersvriendelijk is. Een gebruiksvriendelijke ervaring op internet is een belangrijk onderdeel van elk succesvol modern bedrijf. Wij helpen en adviseren bedrijven bij hun online activiteiten.

Bij enVisual vallen de verschillende disciplines onder de noemer 'webdesign'. Hieronder vallen onder meer responsive design, content management systemen, database connecties, programmeren, onderhoud van websites, etc.

Door een website te lease bij enVisual krijg je als ondernemer wel de lusten en niet de lasten. Wij ontzorgen in elk leasepakket m.b.t. onderhoud, serverbeheer, technische update en beveiliging van de website. Waardoor de website altijd up to dat is en jij je kan bezig houden met je eigen bedrijfsactiviteiten.

Desgewenst kunnen we het volledige beheer van de website overnemen, zodat je je dus nooit zorgen hoeft te maken over verouderde informatie. Voor iedere ondernemer of organisatie hebben we een pakket dat aansluit bij de behoefte.

 • Ultra
 • 199.00
  per maand
  Eenmalig € 499,-
  Excl. BTW / Factuur per maand
 • Responsive website
 • WordPress CMS
 • All-in hosting (onbeperkt webspace)
 • Gratis één domeinnaam
 • Security & system updates
 • Onbeperkt emailadressen
 • Maatwerk contactformulier
 • Goede vindbaarheid in zoekmachines
 • Één onderhoudsuur per maand
  Extra uren voor € 47,50 per uur
 • Persoonlijke support via Whatsapp
 • Maandelijkse BLOG
  geschreven door een proffesionele tekstschrijver
 • Google analytics rapport (wekelijks)
 • 25% korting op maatwerkmodules
 • Looptijd contract 24 maanden
  (daarna per maand opzegbaar) 

Hoe gaan wij te werk

Kennismaking en inventarisatie

01

Tijdens een vrijblijvend inventarisatiegesprek bespreken we de wensen en mogelijkheden. En stemmen we deze af op de mogelijkheden binnen je budget.

Presentatie van
het ontwerp

02

Na goedkeuring van de offerte gaan we aan de slag. Samen kijken we naar de beste vormgeving en het gebruikersgemak. We kijken hierbij nadrukkelijk vanuit de ogen van de eindgebruiker

Implementatie en ontwikkeling

03

Als we een klap op het ontwerp hebben gegeven gaan we alle elementen bij elkaar brengen. We gaan de technische kan van de website inrichten en langzaam krijgt de website echt vorm. Dit doen we online en "for your eyes only" zodat je live mee kunt kijken met de ontwikkelingen.

Uitgebreid testen en analyseren

04

Doordat we online werken aan de website heb je als opdrachtgever altijd de mogelijkheid om tussentijds je wensen aan te geven. Ook kunnen we de website op diverse browsers en systemen testen. Zo weten we zeker dat alles werkt.

Klaar!
We gaan live

05

Na goedkeuring gaan de website live en is hij zichtbaar voor iedereen. Dan zijn we nog niet klaar, we willen natuurlijk wel bezoekers op de website. Daarom gaan we direct aan de slag met het optimaliseren voor zoekmachines.

Wat je nog moet weten

Lease je een website of webshop bij enVisual, dan kan dat alleen in combinatie met een hostingpakket. Deze zit al in de prijs berekend. En dat is handig, zo krijg je maandelijks maar een factuur.

Kan ik mijn eigen domeinnaam aanhouden.

Tuurlijk kan dat! We nemen dan wel de service volledig over van je huidige hostingprovider. Op deze manier kunnen we waarborgen dat de website veilig en up-to-date blijft.

De jaarlijkse kosten voor de domeinnaam (.nl, .com of .eu) wordt hierdoor ook overgenomen door enVisual en heb je dus geen omkijken meer naar. Verder kun je hierdoor eveneens profiteren van de gratis support.

 • Je domeinnaam blijft eigendom van jezelf.
 • Ieder pakket is inclusief één .nl (.com of .eu) domeinnaam. Extra domeinnamen kunnen in overleg geregistreerd worden.

Uiteraard bestaat de mogelijkheid om emailadressen aan te maken. Nadat we je domeinnaam hebben geregistreerd/verhuisd maken we de e-mailadressen aan die je wilt gebruiken. Dat kunnen dus ook de e-mailadressen zijn die je nu al gebruikt. het enige dat je dan even moet aanpassen, zijn de servergegevens in je mailprogramma.

Werk je met Office365 of Google Apps. Geen probleem we stellen alles voor je in, zodat de mail rechtstreeks naar je cloudomgeving gaat. Zelfs een eigen Exchange server kan aan het domeinnaam gekoppeld worden. In dat geval houdt bij ons de service op na het koppelen van het domeinnaam.

Tijdens het ontwikkelen van de website houden wij al rekening met de vindbaarheid op zoekmachines. Hoe hoog je gaat scoren is afhankelijk van heel veel factoren. Wij zorgen er in ieder geval voor dat de structuur en techniek van jouw website goed zijn ingericht en dat de site zoekmachinevriendelijk is.

Ondanks dat we zorgvuldig om gaan met onze systemen en met regelmaat security updates uitvoeren, kan je website gehackt worden. Professionele hackers kunnen websites van vast ook jouw site wel hacken als ze hun best doen.

Onze systemen zijn zo ingericht dat wij hacks bijna meteen opmerken. Op dat moment gaan wij aan de slag om je website zo snel als mogelijk te herstellen. Door een dagelijkse update te maken zijn wij altijd in staat om je website terug online te krijgen.

We begrijpen dat je snel online wilt zijn zodat je jezelf bezig kunt houden met je bedrijfsactiviteiten. Daarom zorgen we dat je zo snel mogelijk online bent. Dat kan wel pas nadat we van jou teksten en eventueel afbeeldingen hebben. Na het aanleveren van je teksten en afbeeldingen rekenen wij slechts 2 weken levertijd.

Dit geldt niet voor webshops of maatwerk. Hiervoor hanteren wij een andere levertijd, altijd in overleg.

TOP